Mbi dhjetë media sulmohen në Leposaviq

Situata në veriun e Kosovës vijon të jetë e tensionuar. Gazetarët, të cilët po raportojnë zhvillimet e fundit në komunën e Leposaviçit, janë sulmuar me sende të forta nga persona të maskuar. Veturat e mediumeve shqiptare të A2 CNN dhe Panorama, të cilët po raportojnë nga veriu i vendit, janë vandalizuar. Të dyja ekipet kanë … Continue reading Mbi dhjetë media sulmohen në Leposaviq