Mbi 99% e votave të numëruara, LDK e PDK në Dragash shkojnë në balotazh

Komuna e Dragashit do të shkojë në raundin e dytë të zgjedhjeve pasi në raundin e parë asnjëri nga kandidatët me më së shumti vota nuk arritën të marrin mbi 50 për qind. Beladin Xheladini nga LDK me 34.87 për qind dhe Shaban Shabani nga PDK-ja me 33.72 për qind do të jenë në garën … Continue reading Mbi 99% e votave të numëruara, LDK e PDK në Dragash shkojnë në balotazh