Mbi 4000 familje në Ferizaj ndihmohen me pako ushqimore dhe higjienike

Mbi 4000 familje në Ferizaj ndihmohen me pako ushqimore dhe higjienike

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka bërë të ditur se gjatë ditëve me pandemi kanë ndihmuar më shumë se katër mijë familje me pako ushqimore e higjienike.


“Që nga organizatat me bazë në komunitet, familjet e personave me nevoja të veçanta, sindromën Down, qendrat e kujdesit ditor e deri te nënat vetushqyese, komunitetet etnike jo shumicë, rome, ashkali, egjiptiane e të paktë serbë në Ferizaj, ishin caku ku dora e Komunës i shërbeu për të tejkaluar vështirësinë përmes gati 1000 pakove ushqimore e higjienike”, ka shkruar Aliu në Facebook.

 

Lexo edhe

Video