Mbi 200 mijë euro paga dhe mëditje për stafin mbështetës politik në Kuvend

Mbi 200 mijë euro paga dhe mëditje për stafin mbështetës politik në Kuvend

Pagat për tre muaj të stafit mbështetës politik në Kuvendin e Kosovës i kushtuan buxhetit të shtetit 237 mijë e 698 euro.  


Krahas kësaj, për muajt prill, maj dhe qershor, stafi politik mbështetës harxhoi edhe 6 mijë 993 euro për mallra dhe shërbime të tjera në legjislativ.

Këto të dhëna janë në raportin që ka siguruar KosovaPress, për shpenzimet e Kuvendit për gjashtëmujorin e parë të vitit 2021.

Lexo edhe

Video