Mbeten pa ujë të pijes disa zona të Prishtinës dhe Graçanica

Mbeten pa ujë të pijes disa zona të Prishtinës dhe Graçanica

Zona qendër e lagjes Bregu i Diellit, lagjja e Spitalit, Veterniku, Mati 1, Hajvalia dhe Graçanica kanë mbetur pa ujë sonte për shkak të një ndërhyrje ilegale në  rrjetin e ujësjellësit në Hajvali.

Ndërhyrja ilegale në rrjetin e ujësjellësit nga persona të papërgjegjshëm, sot në Hajvali,  duke mos i menduar pasojat që shfaqen në çrregullimin e sistemit të furnizimit me ujë, ka bërë që sonte rreth orës 21:30 të shkaktohen dëme në gypin magjistral Badoc- Prishtinë, njofton KRU Prishtina.


Në njoftim thuhet se ekipet e operimit dhe mirëmbajtjes janë në vendngjarje dhe se po punohet për sanimin e dëmit, për të cilin thuhet se është i konsiderueshëm.

 

Lexo edhe

Video

1 Comment

Comments are closed.

error: