Mbështetet qëndrimi i Qeverisë kundër “mini-shengenit”, kritikohet Edi Rama

Megjithëse sot u formalizua marrëveshja për mini-shengenin, e ndryshuar tashmë në “Open Ballkan”, njohësit e marrëdhënieve ndërkombëtare po e përkrahin Qeverinë në refuzimin kategorik ndaj kësaj nisme rajonale. E njëjta, po vlerësohet improvizuese dhe e dëmshme për vendit. Ndërkohë, e konsiderojnë goditje nën brez për Kosovën edhe qëndrimin e kryeministrit shqiptar, Edi Rama në forumin … Continue reading Mbështetet qëndrimi i Qeverisë kundër “mini-shengenit”, kritikohet Edi Rama