Mbështeten mbi 150 projekte për zhvillim rajonal

Mbështeten mbi 150 projekte për zhvillim rajonal

Me rastin e ceremonisë së nënshkrimit të kontratave me përfituesit nga Programi për zhvillim rajonal të balancuar (PZHRB 2021) dhe Programi për rimëkëmbje ekonomike (PRE M15), Ministri i Zhvillimit Rajonal, Fikrim Damka tha se në kuadër të këtij programi kanë përfituar 153 aplikantë dhe do të krijojnë mbi 300 vende të reja të punës.

Ministri Damka u zotua se kjo ministri mbetet e përkushtuar dhe në dispozicion të mbikëqyrjes dhe realizimit të projekteve.


Ministri Damka tha po ashti se me qëllim të avancimit procesit të aplikimit ka qenë online për rritje të transparencës dhe llogaridhënies.

Në këtë ngjarje, po ashtu u tha se ky projekt është me rëndësi për zhvillim të sektorit privat.

Lexo edhe

Video