Mbërrijnë anëtarët e kabinetit qeveritar

Mbërrijnë anëtarët e kabinetit qeveritar

Deputetët kanë filluar të mbërrijnë në ambientet e Kuvendit të Kosovës, aty ku do të mbahet seanca për rrëzimin e Qeverisë Kurti.


Përpos deputetëve opozitarë, janë parë duke hyrë edhe anëtarët e kabinetit qeveritar.

Zëvendëskryeministri Haki Abazi dhe u.d. i ministrit të Punëve të Brendshme, Xhelal Xveçla kanë hyrë në Kuvend.

Lexo edhe

error: