Mbahet ceremonia përmbyllëse për garën kombëtare për kitarë

Mbahet ceremonia përmbyllëse për garën kombëtare për kitarë

Sot mbahet ceremonia përmbyllëse për garën kombëtare për kitarë, ku do të shpallen rezultatet dhe fituesit që do ta përfaqësojnë Kosovën në garën ndërkombëtare që do të mbahet në qershor të këtij viti, në Monheim në Gjermani.


Fituesit e garës kombëtare do të marrin pjesë në garën evropiane dhe në olimpiadën ndërkombëtare, ku asociacioni tashmë ka kryer të gjitha procedurat përkatëse pranë garave evropiane dhe ndërkombëtare.

Video