Maxhuanj edhe këtë herë e konfirmon fitoren e Xhafer Tahiri

Maxhuanj edhe këtë herë e konfirmon fitoren e Xhafer Tahiri

Kur janë në pyetje zgjedhjet lokale, në fshatin Maxhunaj, kryetari Xhafer Tahiri e LDK gëzojnë përkrahje të madhe.

Kjo u dëshmua edhe sot, ku Kryetari Tahiri mbajti takim me banorët e fshatit Maxhunaj e të cilët e garantuan Tahirin për mbështetje masovike në këtë fshat.

Postimi i plotë i Tahirit:

I jam mirënjohës e falënderues banorëve të Maxhunaj që përherë na kanë përkrahur e ku vazhdimisht kemi fituar.


Drejtori Enis Maxhuni ka bërë punë shembullore, e meriton votën e përkrahjen e fshatit Maxhunaj. Trotuari, Ambulanta, rrugët, ndriqimi e kanalizimi për ujërat atmosferik e kanë përmirësuar jetën e banorëve në Maxhuanj. 

Bashkë me Enis Maxhuni do të punojmë për: Fushën e madhe të Futbollit, pastrimin e lumit, ndriçimin publik, dhe shëndrrimin e ish objektit të Shkollës në punëtori rrobaqepësie ku do të punësohen deri 100 gra e për cka tashme kemi Kërkesë zyrtare nga një investitor i yni nga mërgata! 

Faleminderit

Vazhdojmë bashkë #4 +

Lexo edhe

Video

error: