MASHTI vendos për kompensimin e orëve të humbura

MASHTI sot ka nxjerrë vendim për plotësim-ndryshimin e kalendarit të vitit shkollor 2022-2023 sipas të cilit do të zëvendësohen 22 ditët e pambajtura të mësimit për shkak të grevës në shtator. Në njoftimin e MASHTI-t thuhet se tetë ditë të mësimit të pa mbajtura për parafillore dhe klasat (1-8) sipas udhëzimit administrativ për kalendarin e … Continue reading MASHTI vendos për kompensimin e orëve të humbura