MASHTI: Paratë për tekste shkollore do të dalin nga java e ardhshme

MASHTI: Paratë për tekste shkollore do të dalin nga java e ardhshme

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka njoftuar se e ka hapur platformën për aplikim për subvencionimin e teksteve shkollore dhe materialeve mësimore. Në njoftim është bërë e ditur se mjetet do të dalin në xhirollogarit nga fillimi i javës së ardhshme.


MASHTI ka njoftuar se aplikimi për subvencionimin e teksteve shkollore dhe materialeve mësimore mund të bëhet në platformën “e-Kosova” deri në fund të muajit shtator.

Ky është linku për aplikim: https://ekosova.rks-gov.net/Service/5

Lexo edhe

Video