Masat për ndalimin e lëvizjes – vjen reagimi i Haradinajt

Masat për ndalimin e lëvizjes – vjen reagimi i Haradinajt

Kryetari i AAK-së Ramush Haradinaj vendimin e Qeverisë për të ndaluar lirinë e lëvizjes njëanshmërisht e ka quajtur shkelje të rëndë të Kushtetutës.

“Edhe në kohë krizash gjëja më e çmueshme e shtetit është demokracia dhe Kushtetuta”, ka thënë ai.


“Çdo tendencë si kjo e sotshmja që krizat të shfrytëzohen për vendime të njëanshme për të vendosur kontroll, është veprim për diktaturë”, ka shkruar Haradinaj në Facebook, duke shtuar se Kosova nuk është shtet i diktaturës, por shtet demokratik.

 

Lexo edhe

1 Comment

Comments are closed.

error: