Masat e reja, shkollat mbesin hapur por gastronomia pritet të mbyllet në ora 22:00

Komiteti për koordinim dhe vlerësimin e situatës epidemiologjike ka rekomanduar masat e reja anti-COVID. Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi tha se do ketë rishikim të masave por masat do jenë në proporcion me nevojat për mbajtje të shkollave hapur dhe ekonominë hapur. “Natyrisht qe do ketë rishikim të masave, ato do të jenë në proporcion … Continue reading Masat e reja, shkollat mbesin hapur por gastronomia pritet të mbyllet në ora 22:00