Masa speciale në Kroaci: Nëse lëvizni – shteti ua shpon gomat

Masa speciale në Kroaci: Nëse lëvizni – shteti ua shpon gomat

Në Kroaci janë konfirmuar 24 raste të reja të koronavirusit dhe numri i përgjithshëm është rritur në 442.

Karantina u shpall në zonat Murter dhe Betine, ndërsa janë ndërmarrë masa të rrepta në rrugë, duke vendosur policë të shtrirë me gjemba për shpimin e gomave të automjeteve.

Në një konferencë për shtyp, u konfirmua se një burrë nga Istria kishte vdekur nga koronavirusi, i cili u përcaktua pas një autopsie.


Më shumë se 2010 mjekët dhe stafi mjekësor nga Vinogorska janë në izolim, por nuk ka detaje rreth gjendjes së tyre shëndetësore.

Në 24 orët e fundit, 60 njerëz janë infektuar në Kroaci, ndërsa deri më tash 22 janë shëruar, transmeton KosovaPress.

 

Lexo edhe

Video