Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Marsi sjellë Magjinë në ETC

Marsi sjellë Magjinë në ETC

Marsi sjellë Magjinë në ETC nga data 26 Shkurt deri me 4 Mars

Event dedikuar për ju duke ju ofruar çmime të mahnitshme dhe Risi në shumë artikuj.

Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/3aPOYZN

Bleni më shumë e shpenzoni më pak nga Ofertat e përzgjedhura  me Zbritje deri në 50% dhe rreth 30 artikuj me Gratis apo Duo Pack.

Për konsumatorët e ETC , kjo javë do të jetë më argëtuese nën përcjelljen e aktiviteteve Magjike. Rreth 5000 Dhurata , mundësi të jeni fitues i Çasteve Magjike të 50 Shportave Falas apo Shpërblimeve  Automatike.


Edhe për fëmijë do të ketë  shumë Dhurata dhe surpriza.

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online: https://bit.ly/3aPOYZN

Në Faqën Zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/ 

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

Me pak Magji , ju do të kurseni shumë në ETC

Lexo edhe

Video

error: