Marrëveshja Serbi-Rusi, Hoxhaj kërkon reagimin e BE-së

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Enver Hoxhaj i ka reaguar ashpër Bashkimit Evropian pas marrëveshjes Serbi-Rusi mbi “planin për konsultime” për politikë të jashtme.  Ish-ministri i Jashtëm, përmes një reagimi në Twitter ka thënë se për vite me radhë i ka paralajmëruar miqtë e tij në Evropë për rreziqet ndaj Ballkanit Perëndimor dhe BE-së nga … Continue reading Marrëveshja Serbi-Rusi, Hoxhaj kërkon reagimin e BE-së