Marrëveshja e reciprocitetit për targat, administrohen mbi 58 mijë stikersa për targa

Marrëveshja e reciprocitetit për targat, administrohen mbi 58 mijë stikersa për targa

Ministria e Punëve të Brendshme, respektivisht Agjencia për Regjistrim Civil dhe Pikat e Kalimit Kufitar në mbarë territorin e Republikës së Kosovës, kanë administruar gjithsej 58.027 stikersa për targa.


Stikersa këto të cilat filluan të vendosen nga 4 tetorit meqë në Bruksel u arrit marrëveshja mes Kosovës-Serbisë për vendosjen e letrave ngjitëse në targat e automjeteve. Kjo erdhi pasi që Qeveria e Kosovës vendosi masën e reciprocitetit për targat e automjeteve që vijnë nga Serbia.

Lexo edhe

Video

error: