Maqedonia i bashkohet grupit për themelimin e Gjykatës për ndëshkimin e krimit në Ukrainë

Maqedonia i bashkohet grupit për themelimin e Gjykatës për ndëshkimin e krimit në Ukrainë

Ministri i Jashtëm i Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani ka bisedë telefonike me Ministrin e Punëve të Jashtme të Ukrainës, Dmitro Kuleba, me të cilin kanë diskutuar për vendimin që Maqedonia e Veriut t’i bashkohet Grupit Themelues për themelimin e Gjykatës Speciale për ndëshkimin e krimit të agresionit kundër Ukrainës.


Osmani ka shkruar në Facebook se konfirmimi i mbështetjes së Maqedonisë të vazhdueshme për Ukrainën në luftën për drejtësi, liri dhe vlera të përbashkëta demokratike.

Lexo edhe

Video