Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Mali i Zi vendos orën policore

Mali i Zi vendos orën policore

Trupi Kombëtar i Koordinimit për Sëmundjet Infektive të Malit të Zi vendosi një ndalim të daljes nga ora 19:00 deri në 05:00 të mëngjesit.


Me këtë rast u vendos shkurtimi i orëve të punës së njësive hotelierike dhe të shërbimeve me dy orë dhe të zgjasë periudhën e ndalimit të largimit nga ndërtesat e banimit me aq shumë, njoftoi Qeveria e Malit të Zi.

Masat do të zbatohen nga e mërkura, 25 nëntor deri më 8 dhjetor, deri kur zgjatet aplikimi i masave të miratuara më 13 nëntor.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: