Macron pret Kurtin, fton Kosovën e Serbinë të gjejnë një kompromis

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron ka ftuar Kosovën dhe Serbinë që të angazhohen si evropianë për të gjetur një kompromis, pasi siç ka thënë, vetëm në këtë mënyrë, Prishtina dhe Beogradi do të kthehen drejt një të ardhmeje evropiane. “Unë i ftoj Kosovën dhe Serbinë për tu angazhuar si evropianë në gjetjen e një kompromisi … Continue reading Macron pret Kurtin, fton Kosovën e Serbinë të gjejnë një kompromis