LVV: Vullneti i qytetarëve gjendet në kutitë e votimit

LVV: Vullneti i qytetarëve gjendet në kutitë e votimit

Lëvizja Vetëvendosje, menjëherë pas mbylljes së vendvotimeve ka dal me një reagim me ç’rast ka thënë se vullneti i qytetarëve gjendet në kutitë e votimit, duke i ureferuar exit polleve të publikuara nga disa media, ku nuk e nxjerrin mirë.


“Vullneti i qytetarëve gjendet në kutitë e votimit. Komisionerët dhe vëzhguesit tanë janë atje duke u kujdesur që me saktësi ai vullnet të dokumentohet.

Rezultatin përfundimtar e thonë vetëm ata që administrojnë procesin zgjedhor. Numërimi sapo ka nisur. Punë të mbarë komisionerëve dhe vëzhguesve!”, thuhet në reagim.

Lexo edhe

Video

error: