Luksemburg, test COVID-19 për të gjithë pasagjerët e linjave ajrore

Luksemburg, test COVID-19 për të gjithë pasagjerët e linjave ajrore

​Të gjithë pasagjerët e linjave ajrorë do të duhet të bëjnë një test PCR si edhe një test COVID-19 të shpejtë pas mbërritjes në Luksemburg, duke filluar nga 2 janari.


“Testet kanë për qëllim kryesisht personat, të cilët kthehen nga destinacionet e pushimeve”, njoftoi Ministria e Transportit, raporton ATSh.

Sipas saj, nëse rezultati i testeve është pozitiv, autoritetet do të kontaktojnë personat dhe do të japin udhëzime të mëtejshme.

Lexo edhe

Video

error: