Lista Serbe nuk pranon t’i mbajë pankartat në mbështetje të Ukrainës (Foto)

Lista Serbe nuk pranon t’i mbajë pankartat në mbështetje të Ukrainës (Foto)

Deputetët e Listës Serbe nuk kanë pranuar t’i mbajnë pankartat në mbështetje të Ukrainës, të cilat u shpërndanë në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës.


Ata kanë kthyer përmbys pankartat, duke refuzuar që t’i shfaqin pankartat në të cilat ishte flamuri i Kosovës dhe i Ukrainës.

Lexo edhe

Video