Lirohen për nga një cent nafta dhe gazi

Lirohen për nga një cent nafta dhe gazi

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar çmimet tavan për shitjen e derivateve për të enjten.

Sipas njoftimit, është zbritur çmimi i naftës dhe gazit në Kosovë, derisa mbetet i pandryshuar ai i benzinës, 1.36 euro për litër.


Çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.70 euro për litër, ndërsa ai i gazit 0.76 euro.

Çmimet e lartcekura vlejnë sot prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit.

Lexo edhe

Video