Limaj në familjen e Kadri Veselit: Figurat kyçe të UÇK-së do të kthehen fitimtarë

Limaj në familjen e Kadri Veselit: Figurat kyçe të UÇK-së do të kthehen fitimtarë

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, me bashkëpunëtor sot ka vizituar familjen e bashkëluftëtarit Kadri Veseli, me të cilët ka bashkëbiseduar rreth besimit të madh, se figurat kyçe të UÇK-së, do të kthehen fitimtarë e triumfues.


“Në familjen e mikut dhe bashkëluftëtarit tim Kadri Veseli, që për dy vjet ai bashkë me shokët tanë, po vazhdon të mbahet në Hagë, në mbrojtje të luftës së lavdishme të ushtrisë sonë çlirimtare. Me familjen e Kadriut, bashkëbiseduam rreth besimit tonë të madh, se figurat kyçe të UÇK-së, do të kthehen fitimtarë e triumfues. Krenar me UÇK-në dhe luftën saj të drejtë, të pastër e të lavdishme.”, ka shkruar Limaj.

Lexo edhe

Video