Libraria Altera tani edhe në Prishtinë

Libraria Altera tani edhe në Prishtinë

Libraria më e madhe në Kosovë dhe rajon tani me lokacion të ri. Deri në 40% zbritje për të gjithë produktet shkollore, materialet për zyre e për qindra tituj të librave që mund t’i gjeni vetëm në Altera.

Librarinë Altera tani mund ta vizitoni në ambientet e reja në Fushë Kosovë pranë Universitetit AAB.


Altera, për çdo detyrë, dëshirë dhe nevojë!

Lexo edhe

Video