Lëvizje të pakta mëngjesin e Kurban Bajramit në sheshet e Prishtinës

Lëvizje të pakta mëngjesin e Kurban Bajramit në sheshet e Prishtinës

Sot kur në të gjithë botën besimtarët myslimanë kremtojnë festën e Kurban Bajramit sheshet e Prishtinës nuk janë të mbushur me shumë njerëz.

Një pamje jo e zakonshme për kryeqytetin që në festa ka më tepër lëvizje.


Qytetarët që u panë këtë mëngjes në sheshin “Nënë Tereza” po respektonin rekomandimet dhe po mbanin maska.

Kujtojmë se për shkak të masave për parandalimin e përhapjes së Covid-19, u ndalua falja e namazit të Kurban Bajramit në të gjitha xhamitë e Kosovës.

Lexo edhe

Video

error: