leka_logo

Leka Steak House

  • Meny e pasur me produkte të freskëta e vendore
  • Mishi i përgatitur në kuzhinën tonë vjen direkt nga bjeshkët e Sharrit
  • Kuzhinier me përvojë shumëvjeçare
  • Ambient modern i punuar me shumë dashuri në çdo detaj
  • Hapësira të përshtatshme për të shënuar ditët tuaja të veçanta
  • Tek ne mund të organizoni edhe takime apo dreka pune
  • Pastërti maksimale, pritje dhe shërbim profesional

Ushqimi i shijshëm i gatuar me shumë dashuri e i konsumuar në ambient të jashtëzakonshëm me çmime konkurruese nuk na bëjnë thjesht ndryshe, por edhe më të mirët!

Leka Steak House – Në qendër të Prishtinës, në lagjen Ulpianë, rr. Nik Prela, 108.

Na ndiqni në rrjetet sociale