LEKA STEAK HOUSE – Konkurs për kuzhinier

LEKA STEAK HOUSE – Konkurs për kuzhinier

      

LEKA

KONKURS

Restoranti LEKA Steak House shpall konkurs për një (1) kuzhinier i cili ka dëshirë t’i bashkëngjitet stafit dhe vizionit tonë.


Kualifikimet/ kriteret e aplikimit

  • Të ketë eksperiencë të mëparshme në punë.
  • Të jetë korrekt dhe profesional.
  • Të jetë fleksibël dhe bashkëpunues.

Përshkrimi i vendit të punës

  • Pastron zonat e përgatitjes së ushqimit siç përcaktohet nga ligji dhe politika e ndërmarrjes.
  • Bënë listën ushqimore dhe sigurohet që pazaret të bëhen në kohën e duhur.
  • Respekton në mënyrë të përpiktë orarin e vendosur në kontratë.
  • Përgatitë ushqimin sipas porosisë dhe specifikave të klientit.
  • Menaxhon dhe koordinon punonjësit e tjerë në kuzhinë.
  • Në rastet e nevojshme ndihmon pjesën e stafit në kuzhinë.

Afati i Aplikimit: 15 ditë

 Nëpërmjet emailit dërgoni CV në  [email protected]  në gjuhën shqipe, si dhe përmes Viber/WhatsApp në numrin e telefonit +38349926929.

Lexo edhe

Video