Le Drian: Do të ketë faj kolektiv nëse nuk bëhet asgjë për të ndihmuar Mariupol-in

Le Drian: Do të ketë faj kolektiv nëse nuk bëhet asgjë për të ndihmuar Mariupol-in

Shefi i diplomacisë së Francës Jean Yves Le Drian deklaroi sot gjatë Forumit të Dohas se do të ketë “faj kolektiv nëse nuk bëjmë asgjë për të ndihmuar Mariupolin”.


Duke folur në Forumin e Dohas për CNN, Le Drian e ka quajtur të papranueshme  se Rusia, për të arritur qëllimet e veta, po merr peng një popullsi në Mariupol.

“Unë mendoj se jemi në një pikë kthese ku përtej krizës ukrainase, parametrat e stabilitetit dhe sigurisë në Evropë janë sfiduar,” tha ai.

Video