LDK frikësohet se Qeveria mund të pranojë asociacionin, shoqëria civile kërkon konsensus për këtë temë

Lidhja Demokratike e Kosovës shprehet e frikësuar se Qeveria e Kosovës mund të pranojë themelimin e asociacionit të komunave serbe, sidomos pas marrëveshjes për targat dhe kërkesave të vazhdueshme nga BE-ja dhe Serbia për implementimin e marrëveshjes së vitit 2015. Në partinë opozitare thonë se ekzekutivi po bënë hapa prapa në dialog dhe me këtë … Continue reading LDK frikësohet se Qeveria mund të pranojë asociacionin, shoqëria civile kërkon konsensus për këtë temë