Tjera

  • Rajoni
  • Intervista
  • Tjera

Shqipëri, rriten ndjeshëm çmimet e produkteve bazë ushqimore

Rritja e çmimeve po ndihet së tepërmi kohet e fundit dhe ata që vuajnë pasojat dhe “goditen” më shumë duket se janë qytetarët e thjeshtë. Produktet

Sarandë, përgatitje për pastërti e infrastrukturë në sezonin turistik

Pastërtia në tokë dhe në det, parandalimi i ndotjes dhe dalja përpara ndaj rrezikut të zjarreve, afrimi në nivel sa më cilësor i shërbimeve ndaj banorëve

Negociatat për presidentin e ri, nesër takimi i radhës

Kryetari i grupit Parlamentar të PS-së, Taulant Balla tha se mazhoranca pret gatishmëri nga opozita për të vijuar me procesin për zgjedhjen e kreut të ri

Furnizimi me gaz, Rama e Pompeo “bekojnë” marrëveshjen për gazifikimin

Një memorandum mirëkuptimi mes kompanisë publike të gazit Albgaz dhe kompanisë bullgare Overgas, u nënshkrua sot në Tiranë, nën vëzhgimin bekues të kryeministrit të Shqipërisë Edi