Tjera

  • Rajoni
  • Intervista
  • Tjera

Sarandë, përgatitje për pastërti e infrastrukturë në sezonin turistik

Pastërtia në tokë dhe në det, parandalimi i ndotjes dhe dalja përpara ndaj rrezikut të zjarreve, afrimi në nivel sa më cilësor i shërbimeve ndaj banorëve

Negociatat për presidentin e ri, nesër takimi i radhës

Kryetari i grupit Parlamentar të PS-së, Taulant Balla tha se mazhoranca pret gatishmëri nga opozita për të vijuar me procesin për zgjedhjen e kreut të ri

Furnizimi me gaz, Rama e Pompeo “bekojnë” marrëveshjen për gazifikimin

Një memorandum mirëkuptimi mes kompanisë publike të gazit Albgaz dhe kompanisë bullgare Overgas, u nënshkrua sot në Tiranë, nën vëzhgimin bekues të kryeministrit të Shqipërisë Edi

Shqipëri: Presidenti mbetet pa emër, përfundon afati për dorëzimin e

Ora 16:00 e ditës së sotme ishte afati i fundit i dorëzimit të kandidatëve për raundin e parë të zgjedhjes së presidentit të ri në parlament.