Lajçak nesër në Kosovë, s’dihet a do të shkojë në arkivat e shtetit

Përfaqësuesi special i Bashkimit Evropian për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak nesër do të vizitojë Kosovën. Përgjatë tri ditëve ai do të zhvillojë një sërë takimesh me krerë institucionalë dhe udhëheqësit politikë. Megjithëse është përmendur kërkesa që pala kosovare i ka bërë ndërmjetësit të BE-së për të vizituar arkivat e shtetit, përfshirë edhe ato që kanë … Continue reading Lajçak nesër në Kosovë, s’dihet a do të shkojë në arkivat e shtetit