Lagjja “Sofalia” sot pa rrymë dhe pa ujë

Lagjja “Sofalia” sot pa rrymë dhe pa ujë

Lagja “Sofalia” në Prishtinë gjatë ditës së sotme do të mbetet pa rrymë, për shkak të punimeve në rrjet.

E KRU Prishtina ka njoftuar se për këtë arsye kjo lagje mund të ketë edhe ndërprerje të ujit të pijes.


Ky është njoftimi i plotë i KRU Prishtina:

Të nderuar konsumatorë të lagjes “Sofalia” në Prishtinë, ju njoftojmë se ditën e nesërme, 23 dhjetor 2020, e mërkurë do të ketë ndërprerje  të planifikuar të energjisë elektrike nga KEDS, duke filluar nga ora 09:00-21:00.

Andaj, kjo ndërprerje e energjisë elektrike mund  të ndikojë edhe në ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm.

Lexo edhe

Video

error: