La Liga rikthehet më 8 qershor

La Liga rikthehet më 8 qershor

Njëra nga kampionatet më të forta në botë, La Liga spanjolle do të kthehet nga data 8 qershor që i bie ditën e hënë.

Drejtuesit e Ligës dhe Qeveria Spanjolle kanë bërë të ditur se do të lejohet vazhdimi i kampionatit derisa masat do të jenë strikte.


Kështu pas Bundesliga, La Liga bëhet kampionati më i madh në Evropë që rikthehet të luajë pas ndërprerjes për shkak të pandemisë Covid-19.

Në Spanjë, sezoni është ndërprerë pas xhiros së 27-të, dhe kanë edhe 11 xhiro për t’u luajtur.

Lexo edhe

error: