Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Ky shofer është tepër me fat – mezi i shpëtoi përplasjes me një tufë drerësh

Ky shofer është tepër me fat – mezi i shpëtoi përplasjes me një tufë drerësh

Kamera “Dashcam” nga një makinë në Poloni kapi një “takim të mrekullueshëm” midis shoferit të makinës BMW dhe një grupi drerësh që shkonin përtej rrugës.

Shoferit iu desh të frenonte për të shmangur përplasjen me drerin që doli nga pyll. Jo shumë kohë më vonë, një tufë e tërë e ndoqi. Ata të gjithë vrapuan përtej rrugës, dhe disa madje u hodhën në ajër për të shmangur makinën.


Një dre nuk arriti ta kalonte makinën së bashku me të tjerët. Në fakt, ai u hodh në bagazhin e makinës, goditi xhamin e pasmë dhe ra. Kështu i frikësuar, ai u kthye përsëri në pyll.

Të paktën 10 prej tyre vrapuan me sukses nëpër rrugë dhe u larguan.

Shoferi i BMW me siguri do të konsiderojë nëse do ta përsërisë udhëtimin në këtë rrugë.

Video

error: