Ky person kërkohet nga Policia për prodhim tё artikujve tё dëmshëm ushqimor

Ky person kërkohet nga Policia për prodhim tё artikujve tё dëmshëm ushqimor

Policia e Kosovës ka kërkuar nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e Enis (Rrahim) Vejhapi, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.


Sipas Policisë, Vejhapi është i lindur me 10.05.1996 në Mitrovicë.

“I pandehuri është i kërkuar për veprën penale “Prodhimi dhe vёnja nё qarkullim tё artikujve tё dëmshëm ushqimor”. Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës: 192 dhe 080019999 (pa pagesë) 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë E-mail adresa: [email protected] “, thuhet në njoftim.

Lexo edhe

Video