Ky është presidenti i ri i Juventusit

Ky është presidenti i ri i Juventusit

Pas dorëheqjes së plotë të bordit të drejtorëve që ndodhi mbrëmjen e djeshme, Exor, kompania Holding e familjes Agnelli që kontrollon Juventusin, ka emëruar Gianluca Ferreron si presidentin e ri të klubit.

I lindur në Torino në vitin 1963, Gianluca Ferrero, ashtu si menaxheri i ri i përgjithshëm i Juventusit, Maurizio Scanavino, është një njeri i besuar i John Elkann.


Gianluca Ferrero është gjithashtu nënkryetar i bordit të drejtorëve të Banca del Piemonte dhe anëtar i bordit të drejtorëve të Italia Independent Group, Lol srl dhe Pygar srl.

Përveçse ka emëruar Ferreron si kryetar të ri, Exor njoftoi gjithashtu se listën e plotë të kandidatëve për rinovimin e Bordit Drejtues do ta komunikojë brenda afateve ligjore, pra 25 ditë para mbledhjes së 18 janarit.

Lexo edhe

Video