Kuvilab sjell furrën e teknologjisë së re me avull

Kuvilab sjell furrën e teknologjisë së re me avull

Furrë e teknologjisë së re me avull.

Furrë që ndryshon tashmë shijen në tavolinën tuaj.

Klassi : A+

Vëllimi i furrës 71L

Lloji i Pastrimit : Pyrolitic

Pjekje Tradicionale,


Grill,

shkrirje,

Tutbo Grill,

ECO Forced air si dhe shume mundesi tjera.

Mund ta gjeni te Kuvilab.

Magjistralja Prishtinē -Fushē Kosovē si dhe mbrapa Tregut tē gjelbertē Prishtinē

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: