Kuvendi votoi Qeverinë Hoti

Kuvendi votoi Qeverinë Hoti

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar Qeverinë Hoti.

Me 61 vota pro, 1 abstenim dhe 24 vota kundër deputetët e Kuvendit i thanë “po” qeverisë së re të udhëhequr nga Avdullah Hoti i LDK-së.


Në këtë seancë nuk kanë marrë pjesë deputetët Kuvendit të Kosovës.

Lexo edhe

error: