Kuvendi shkon në pauzë njëorëshe

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë shkuar në pauzë njëorëshe.

Seanca e jashtëzakonshme e thirrur nga 41 deputetë të opozitës për heqjen e taksës ndaj mallrave serbe ka qenë e shoqëruar me debate.


Opozita në krye me AAK-në e cila ka ftuar këtë seancë ka thënë se Kurti po bën gabime që po e heq taksën dhe se rrezikon që Kosova të pushtohet ekonomikisht e politikisht nga Serbia.

Ndërsa, Kurti ka mbrojtur idenë e tij të reciprocitetit duke thënë se taksa nuk i ka sjellë asnjë dobi shtetit të Kosovës.

Lexo edhe

Video