Kuvendi shkon 1 orë në pauzë

Kuvendi shkon 1 orë në pauzë

Kuvendi i Kosovës ka shkuar në pauzë njëorëshe.


Në seancën ku pritet të hidhet në votim mocioni për rrëzimin e Qeverisë Kurti, pritet të marrin fjalën edhe 21 deputetë.

Seanca që ka filluar para orës 12:00 ka përplasur LDK-në dhe VV-në, të cilat po e akuzojnë njëra-tjetrën për gjendjen e krijuar.

Lexo edhe

error: