Kuvendi shkarkon anëtarët e Bordit të RTK-së

Kuvendi i Kosovës ka shkarkuar anëtarët e Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës. Votimi për shkarkimin e anëtarëve është bërë për secilit anëtarë veç e veç.


Opozita ka kundërshtuar shkarkimin e anëtarëve të Bordit të RTK-së, duke thënë se është një shkarkim politik dhe me qëllim që të kontrollohet bordi i ri që do të emërohet.

Anëtarët e shkarkuar janë kryetar Sali Bashota, anëtarët Agron Gashi, Lirim Geci, Fadil Miftari, Ilir Bytyçi, Bajram Mjeku, Petrit Musolli, Albinot Maloku.

Lexo edhe

Video

2 Comments

Komentet janë të mbyllura.