Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Kuvendi ratifikoi dy marrëveshje ndërkombëtare

Kuvendi ratifikoi dy marrëveshje ndërkombëtare

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar me vota unanime dy marrëveshje ndërkombëtare.

Të zgjedhurit e popullit miratuan fillimisht marrëveshjen për kredi të likuiditetit të urgjencës së infrastrukturës vitale ndërmjet Kosovës dhe BERZh-it.

Kryesuesja e Kuvendit, Arbërie Nagavci tha se për këtë projektligj votuan 89 deputetë.


Në votim kanë marrë pjesë 89 deputetë, të gjithë janë vota për. Rrjedhimisht Kuvendi e miratoi ligjin për ratifikimin e marrëveshjes së kredisë për likuiditet të urgjencës së infrastrukturës vitale ndërmjet Kosovës dhe BERZH-it”, tha ajo.

Numër i njëjtë i votave të deputetëve ishin edhe për miratimin e marrëveshjes tjetër ndërkombëtare ndërmjet Kosovës dhe Bankës Evropiane për Investime për projektin e ujërave të zeza në Gjilan.

Kurse në mungesë të vendimmarrjes, Kuvendi dështoi të miratoi marrëveshjen tjetër ndërkombëtare ndërmjet Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për zhvillim, lidhur me financimin e programit nxitja dhe mundësitë për sigurimin e ujit.

Lexo edhe

Video

error: