Kuvendi pritet të zgjedhë anëtarin jo ekzekutiv të Bordit të BQK-së

Kuvendi pritet të zgjedhë anëtarin jo ekzekutiv të Bordit të BQK-së

Ka filluar seanca e Kuvendit të Kosovës, ku pritet të përzgjidhet 1 anëtar jo-ekzekutiv i Bordit të Bankës Qendrore të Kosovës, përmes votës së fshehur.

Sipas radhës, tashmë deputetët kanë hyrë në procedurën e votimit.


Pikë tjetër e rendit të ditës është edhe formimi i Komisionit Ad-hoc për reformën zgjedhore në Kosovë.

Po ashtu, të zgjedhurit e popullit do të shqyrtojnë raportim vjetor të Performacës së Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2021, dhe raportimin vjetor financiar të Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2021./E.Zeqiri

Lexo edhe

Video