Kuvendi nuk miraton Raportin vjetor të RTK-së për vitin 2020

Me 62 vota kundër, Kuvendi i Kosovës nuk ka miratuar raportin vjetor të Radiotelevizionit të Kosovës për vitin 2020.


Komisioni për Administratë Publike, Pushtet lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal dhe Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere i kanë rekomanduar Kuvendit që të mos miratohet ky raport.

Diskutimi për këtë raport ka përfunduar në seancën e djeshme por për shkak të mungesës së kuorumit.

Lexo edhe

Video