Kuvendi nuk emëron bordin e OShP-së

Kuvendi nuk emëron bordin e OShP-së

Kuvendi i Kosovës në vazhdimin e seancës së sotme me 2 votë për, 64 vota kundër dhe 1 abstenim nuk ka emëruar kryetarin dhe katër anëtarët e Bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit (OShP).


Kandidat për kryetar ishte Ardian Behra, ndërsa kandidatë për anëtarë ishin: Hasim Krasniqi, Faruk Rexhaj, Adem Spahiu dhe Ruzhdi Morina.

Diskutimet për këtë pikë kanë përfunduar më 23 nëntor, por nuk ka pasur kuorum të mjaftueshëm për vendimmarrje.

Lexo edhe

Video

1 Koment

  • […] Live Video 17 mins ago Kuvendi nuk emëron bordin e OShP-së PDK e konsideron me një mori shkeljesh Marrëveshjen ndërkombëtare për […]

Komentet janë të mbyllura.

error: