Kuvendi miraton rekomandimet lidhur me gjendjen në sektorin e ujërave

Kuvendi miraton rekomandimet lidhur me gjendjen në sektorin e ujërave

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar rekomandimet e komisionit për Ekonomi, lidhur me gjendjen në sektorin e ujërave.


Aty u tha se përfshihen auditimet në investimet kapitale për menaxhimin e ujit dhe cilësisë së ujit.

Të njëjtat u përkrahen nga partitë parlamentare shqiptare, ndërsa grupi parlamentar i Listës Serbe abstenoi.

Lexo edhe

Video

error: